In verbinding met jezelf
Dat is thuiskomen.

Wanneer gedachten niet altijd
 de helderheid geven die je nodig hebt. 
Wanneer je lichaam signalen geeft,
die je niet goed kan verstaan.
Wanneer je het niet weet.
Maar voelt dat iets je aandacht vraagt.

Dan is dit het moment. 
Om je nieuwsgierigheid te volgen.
De stille roep van je hart.
Stap over de drempel,
jouw natuur in.

Dit is de plek.
Waar je jezelf dieper leert kennen.
Je lichaam mag vertrouwen.
Waar je jouw plek kunt innemen.
Je weg gaat bewandelen.
Je kompas mag volgen.
En ontdekt wat het betekent
om het leven te belichamen.

Thuiskomen in jezelf.

Jouw innerlijke reis
Ga mee op ontdekking.

Dit is geen alledaags coachtraject met sessies waarbij we tegenover elkaar zitten en praten.
We gaan de natuur in. Op jouw innerlijke ontdekkingstocht.

Coach in de natuur

Tijdens 1-op-1 sessies gaan we op pad met datgene wat bij jou speelt of aandacht vraagt. 
De sessies brengen je in contact met je lichaam en je intuïtieve vaardigheden. Balans in denken en voelen.
Het geeft helderheid en kracht. 

Je fysieke lichaam, emoties, gedachten en energie vormen een geheel. Ze beïnvloeden elkaar. Door de verschillende lagen te verkennen, ontdek je wat er in jou gebeurt en vind je dieper gelegen inzichten in jezelf. Hierdoor kan een situatie en jouw manier van leven wezenlijk veranderen. Het laat de betekenis zien van innerlijk leiderschap. De sessies zijn een unieke combinatie van verschillende vormen van coaching, counseling, oeroude wijsheid, kennis en ervaring. Met de kracht van intuïtie en datgene wat jij inbrengt.

We doen veel werk in de onderstroom, het dieper gelegen bewustzijn. Waardoor je gaat merken dat situaties diepgaand transformeren.
De inzichten die je
 onderweg krijgt, vertalen we naar overzichtelijke en praktische handvatten voor je dagelijkse leven.

Puur afgestemd op jou.

Werkwijze

De kennismaking

We beginnen met de kennismaking waarin we elkaar leren kennen en je coachvraag helder wordt. Daarmee kan jouw innerlijke reis beginnen!

Tarieven (particulier)

Kennismakingssessie: € 77
Voorproeven: 3 maanden voor € 397

Kies de periode waarin je jouw reis wilt maken:

 • 6 maanden: € 697
 • 9 maanden: € 997 
 • 12 maanden: € 1397 

De tarieven zijn incl. 21% BTW. Je kunt op ieder moment beginnen en het ritme van de sessies bepalen we in overleg.

Wanneer jouw werkgever wil investeren in jouw gezondheid en ontwikkeling: stuur een bericht voor de zakelijke tarieven.

Dit is iedere maand inclusief:

 • 1-op-1 sessies in de natuur (XL: 1,5 a 2 uur).
 • Reflectiemomenten voor bewustwording tussen de sessies.
 • Geleide meditaties en EcoNIDRA sessies (vorm van Yoga Nidra & nature connection, transformational relaxation)
 • Inspiratie, oefeningen en rituelen voor thuis. Voor verbinding met jezelf in je dagelijks leven.

Cadeau voor jezelf

Dit is een cadeau voor jezelf. Voor jouw leven, innerlijke welzijn en groei. Ook voor ondernemers zijn deze sessies een waardevolle investering in je innerlijke en professionele ontwikkeling en natuurlijk ondernemerschap.

Deze trajecten zijn in het bijzonder geschikt voor mensen die anderen begeleiden, omdat we een ander kunnen begeleiden tot waar we in onszelf zijn geweest.

Locatie: Wildernest ligt in de Vlindervallei aan de Vrachelse Heide in Oosterhout. Klik hier voor meer info en de plattegrond.

Op je gezondheid!

Deze sessies zijn een boost voor je gezondheid, van binnen en buiten.
In het boshuisje en in de natuur hebben we voldoende ruimte om 1,5 meter afstand te bewaren. 
Bovendien zijn de sessies in de buitenlucht dus adem de gezonde boslucht lekker in.

Interesse of vragen?
Stuur een berichtje.

Online coaching
Op je eigen plek

Kies een fijne plek, schenk een kop thee in en laat je verrassen door het diepgaande effect van een 1-op-1 online sessie.
We hoeven niet alleen te praten, we maken gebruik van verschillende werkvormen, opstellingen en visualisaties waarmee je dieper in contact komt met jezelf en jouw situatie in de diepere laagjes verkent. Het geeft antwoorden, inspiratie en energie voor je dagelijks leven.

Online sessie: € 77 (1 uur)
Dit is inclusief 21% BTW.

De online sessies zijn mogelijk als losse sessies.
Voor zakelijke tarieven, neem contact met me op.

Interesse of vragen?
Neem hier contact met me op.

EcoNIDRA™
Transformational relaxation

EcoNIDRA™ is een vorm van Yoga Nidra, die wordt samengebracht met de helende effecten van de natuur. 
Het is een diepte ontspanning, waarin je wordt begeleid naar het gebied tussen waken en slapen. Tijdens een sessie maak je een reis door je zintuigen, je lichaam en de natuur.

Het enige dat je hoeft te doen is een plek te kiezen waar je comfortabel kunt liggen.
EcoNIDRA sessies kun je online volgen, zonder naar een scherm te hoeven kijken. Je hoeft dus nergens naartoe en je kunt na afloop lekker blijven liggen. Ook een tip: een nidra nap! Opladen tussen je activiteiten door en fris verder met je werk.

Op ieder moment opladen, waar je ook bent.

EcoNIDRA sessies zijn op dit moment onderdeel van de trajecten en programma’s van Wildernest. Ook kan EcoNIDRA op aanvraag gegeven worden. 
Heb je vragen of ben je nieuwsgierig?

Neem contact met me op.

Er is veel onderzoek gedaan naar de effecten van Yoga Nidra en natuurverbinding.

Een greep uit de effecten:

 • Een diepe staat van bewuste ontspanning.
 • Het helpt om beter en dieper te slapen (een sessie staat gelijk aan 3 à 4 uur slaap).
 • Stressverlagend en kalmerend voor je zenuwstelsel.
 • Activeert het zelfherstellend vermogen van je lichaam.
 • Diepe ontvankelijkheid voor intenties in je onderbewustzijn.
 • Goed voor je concentratie, creativiteit en focus.
 • Versterkt je immuunsysteem en verbetert spijsvertering.
 • Helpt bij angst, spanning, depressie, burnout, hoge bloeddruk.
 • Verdieping van je bewustzijn.
 • Ervaren van een diepere verbinding met jezelf, je lichaam en het ecosysteem waar je deel van bent.

Wat vertellen anderen:
Ervaringen bij Wildernest 

"Ik vond de sessies heel waardevol en fijn. Elke keer stond ik versteld wat voor reis ik maakte, dit begeleidt Ankie heel goed. Ik voelde me totaal op mijn gemak en had niet het gevoel dat ik iets moest of een richting werd opgedrongen. Het was fijn dat mijn gedachten door de natuur visueel werden. Ik ben blij dat ik deze reis met Ankie ben aangegaan. Het is fijn om echt te ervaren dat ik er mag zijn, ook mijn angsten. In plaats van met andere therapieën ze weg te denken of onderdrukken. Ik had niet verwacht dat ik dat zou leren. Ik vertrouw nu meer op mijn eigen kracht, ik weet dat ik terug kan keren naar mijn eigen wortels en dat het daar rustig en veilig is."

"Ik vond de sessies in de natuur met Ankie enorm leerzaam, verdiepend en helend. Er wordt echt de tijd en de aandacht genomen en met veel integriteit gekeken naar je vraag en je obstakels. Ankie kon vaak precies de oefeningen, meditaties en metaforen inzetten die aansloten bij het moment. Vooral het soms delen van persoonlijke evaringen om bepaalde dingen te illustreren vond ik fijn en voegde echt iets toe. Ankie voelde goed aan dat mijn mogelijkheid tot groei op een ander vlak lag dan de vraag waarmee ik haar in eerste instantie benaderde. Het coachingstraject heeft mij meer zelfkennis, rust en verbinding met de natuur, mijzelf en mijn omgeving opgeleverd."

"Tijdens de sessies heb ik leren afdalen in mijn gevoel en mijn intuïtie. Dit was voor mij een heel bijzonder proces. Ik ben meer open gaan staan voor mijn eigen gevoel, behoeftes en verlangens zonder deze gelijk te rationaliseren of te moeten omzetten tot doelgerichte acties. Ik ben erachter gekomen dat ik vaak probeer een innerlijk gevoel van leegte op te vullen door iets ‘externs’, bijvoorbeeld relaties. Het thuiskomen bij mezelf heeft me geleerd om mezelf steeds weer, op een milde manier, volwaardig te voelen en de cycli van het leven en de dingen die gebeuren te zien. De natuur en de seizoenen zijn hierin een mooi symbool. Het coachtraject heeft me meer verdieping opgeleverd en ik heb mijn intuïtie en gevoelswereld beter leren kennen."

"Ankie is een fijne vrouw die je meteen een warm welkom geeft. Ik voelde me erg snel op mijn gemak. Ze gaf mij het gevoel dat ik alles uit kon spreken, daardoor was het snel vertrouwd en veilig om persoonlijke dingen bespreekbaar te maken. De verschillende vormen van visualisaties vond ik erg prettig. In het bos onder een grote boom, tijdens opstellingen van verschillende 'ikjes' en tijdens een sessie in de duinen. Hierdoor zijn de sessies echt binnen gekomen en kan ik ze zelf weer oproepen wat ik erg fijn vind. Ik zou Ankie zeker aanraden aan anderen!"

"Ankie heeft me met aandacht, zorgvuldigheid en in verbinding begeleid. Ze weet een heerlijk ontspannen sfeer neer te zetten. Veilig en warm. Met een fijne stem, ik voelde rust. Het is voor het eerst dat ik met mijn ademhaling zó dicht bij mezelf ben geweest. Ankie bracht me in haar begeleiding in verbinding met mezelf, de natuur, de elementen en het levenswiel. Ze begeleidde me naar huis. Daar ben ik haar heel dankbaar voor."

"Ankie, ik wil je enorm bedanken voor de sessies die we afgelopen jaar gedaan hebben! Ik vind het heel mooi om te ervaren wat er steeds ontstaat. En het helpt me echt steeds verder. Ook je berichten tussen de sessies door zijn heel waardevol. Het voelt echt alsof je op een gelijkwaardig niveau met me meekijkt."

"Ankie heeft me meerdere keren geholpen toen ik vastliep, zowel privé als op werk. Door de manier waarop ze me aan het denken bracht, kreeg ik zelf op een rijtje wat ik echt belangrijk vind en wat me in de weg staat om dit te bereiken. Het was mooi om te zien dat ik na een tijdje ongemerkt op het punt gekomen ben waar ik graag heen wilde!"

"Ankie heeft mij gecoacht in de natuur en ik heb daar ontzettend veel aan gehad. Ze kwam als geroepen toen mijn leven op z'n kop stond. Ik had behoefte aan mezelf, wie ben ik nu en hoe kom ik weer in contact met mezelf. Door met Ankie de natuur in te gaan kreeg ik de ruimte om mijn gevoel te gaan volgen. Ze gaf me het gevoel dat ik alles gemakkelijk kon zeggen en stelt goede vragen wat ervoor zorgde dat ik steeds meer inzicht in mezelf kreeg. Het heeft me begeleid naar meer contact met mezelf. Ik kan nu oprecht zeggen dat ik van mezelf houd. Dank je lieve Ankie!"

Nieuwsgierig naar meer?
Volg Wildernest op Instagram of stuur een berichtje.

Beeldmerk groen transparant
De wijsheid van je lijf

Opgelucht ademhalen, ergens warm van worden, rillingen krijgen, adem die stokt of iets dat van je schouders glijdt: je lichaam vertelt je zoveel. Het is niet altijd gemakkelijk om de boodschappen van je lichaam te horen en erop te vertrouwen. Intuïtieve coaching leert je luisteren naar de fluisteringen waarmee je de wijsheid van je lichaam ontdekt.

Into the wild

De natuur is de beste plek om jezelf te ontwikkelen. Natuurlijke landschappen hebben invloed op onze creativiteit, focus, geduld en concentratie. Ontpop jezelf, ga mee met de stroming en spreid je vleugels. Het zit in je natuur! Wanneer je vertraagt en je zintuigen opent dan kun je jouw natuur ontdekken. Herinner jouw innerlijke wildernis.

Nature’s sanctuary

Al eeuwenlang vinden mensen rust, inzichten en bewustwording in de natuur. Een escape om van een afstandje te kijken naar het dagelijks leven. Het lucht op om je ritme erop af te stemmen. Te ademen. Jezelf te kunnen zijn. Zonder oordeel. Geen nieuwe trend maar oeroude wijsheid die we hervinden in een tijd en wereld waarin hier veel behoefte aan is.