In het hart van de natuur ligt een plek van magie.

Er liggen schatten die ontdekt worden
in vertraging, stilte en eenvoud.

De Wild Sanctuary is de uitnodiging
voor jouw quest naar deze plek.

Deze reis neemt je mee
in jouw innerlijke landschappen.
Jouw ongetemde natuur.

Volg de vonk van je nieuwsgierigheid.

Welkom!

Jouw Wild Sanctuary
Online programma en offline quest


Een online omgeving waar iedere maand de poorten van een nieuw landschap voor je openen! Een quest die je het komende half jaar meeneemt in de natuur. In jouw omgeving en in jezelf. Jij bepaalt de momenten en het tempo dat past in jouw dagelijks leven. De verschillende landschappen en elementen nodigen je uit om de wildernis van binnen en buiten te ontdekken en thuis te komen.

Wild Sanctuary retraites
Op een bijzondere locatie


Op vrijdagavond 25 t/m zaterdag 26 maart 2022 en op vrijdagavond 26 t/m zaterdag 27 augustus 2022 is er een Wild Sanctuary retraite. We dompelen onszelf een avond, nacht en dag onder in de magie van de Sanctuary. Op een bijzondere locatie omringd door natuur. Het eeuwenoude en kleurrijke voormalige Kapucijnenklooster De Weyst. Met uitnodigingen, rituelen en ceremonies ga je jezelf dieper ontdekken. Een ode aan jouw ongetemde hart.

Voor alle informatie en aanmelding, ga naar de website van de Wild Sanctuary:

Dit wacht op je:

Een cadeau voor jezelf

Op reis in jouw natuur

Iedere maand openen online de poorten van een sanctuary die je meeneemt in een nieuw landschap. Met een schat aan uitnodigingen die je in contact brengen met de stroming van het leven. Met de kracht van beweging, creativiteit, visualisatie, rituelen, EcoNIDRA™ en forest therapy volg je jouw kompas.

Let's light our fire!

Tijdens deze zes maanden komen we samen in twee Wild Sanctuary retraites en in twee online kampvuur cirkels op donderdagavond 12 mei en 7 juli. Een eeuwenoud ritueel in een eigenwijs jasje. In de cirkel is er ruimte om te delen, spelen, reflecteren en verdiepen in je reis. Let's light our fire!

Cadeautjes van ons

Je kunt pakketjes van ons in je brievenbus verwachten! Ze gaan je helpen om een moment voor jezelf te nemen en jouw eigen rituelen te creëren. Rustpunten in drukke dagen die bijdragen aan houvast, balans en bewustwording. Voeding voor transformatie in je dagelijks leven. Laat je verrassen...

Ben jij klaar voor…

Voor alle informatie en aanmelding, ga naar:
www.wildsanctuary.nl

Vragen? 
Mail: info@wildsanctuary.nl

Info en aanmelding
Stuur hier je bericht

Wil je jezelf aanmelden voor de reeks? Dan is het fijn als je in je bericht ook je adresgegevens meestuurt voor de factuur.