Dit is de Wild Sanctuary
Jouw innerlijke solo reis

“De Wild Sanctuary is een online omgeving die je uitnodigt om naar buiten te gaan, de natuur in. Waar we je meenemen van buiten naar binnen.
De landschappen zijn poorten naar jouw inner sanctuary: een plek van kracht, stilte en rust in jezelf. Waar je jouw ongetemde natuur verkent. 
Dit programma is een voedingsbodem voor
lichaam en geest.
Je hoeft niet ver te reizen want het komt naar je toe.
Thuis, in je dagelijks leven.”

Ankie Teurlinx & Kat Novotna

Welkom in de Wild Sanctuary
We hebben een online omgeving voor je gecreëerd waar iedere maand de poorten van een nieuw landschap voor je openen! Een individuele pelgrimstocht die je een half jaar meeneemt in de natuur. In jouw omgeving en in jezelf.  

Het is een plek waar je tot diepe rust kunt komen. Waar je een voedingsbodem creëert voor transformatie. Om het zaadje van jouw verlangen in te planten. Waar je afdaalt vanuit je gedachten in je lichaam. Waar je weer voelt dat je leeft. 

De verschillende landschappen en elementen nodigen je uit om de wildernis van binnen en buiten te ontdekken en thuis te komen. Je kunt er lekker de tijd voor nemen, want de Wild Sanctuary blijft een heel jaar voor je open.

Je kunt nu meteen beginnen met jouw unieke innerlijke reis.

⋒  Je krijgt toegang tot de online omgeving van jouw Wild Sanctuary.

⋒  Je kiest je eigen momenten en plekken.

  Je bepaalt je eigen tempo.

  Je hoeft geen vrije dagen op te nemen.

  Je hoeft niet ver van huis

  Je kunt het eenvoudig doen in je dagelijks leven

⋒  Je kunt de Wild Sanctuary zien als jouw eigen tempel en solo quest. Je bepaalt zelf wat je wanneer wilt doen. Er zijn geen opdrachten, bijeenkomsten of deadlines. Je volgt jouw kompas.

⋒  Wil je het (even) liever niet alleen doen? Dan kun je aanvullend kiezen voor 1:1 sessies in de natuur. Ik wandel graag met je mee de natuur in, met aandacht voor jouw proces en wat je onderweg tegenkomt.

Voor alle informatie en aanmelding, ga naar de website van de Wild Sanctuary:

Dit wacht op je:

Op reis in jouw natuur

Iedere maand openen online de poorten van een sanctuary die je meeneemt in een nieuw landschap. Met een schat aan uitnodigingen die je in contact brengen met de stroming van het leven. Met de kracht van beweging, creativiteit, visualisatie, rituelen, EcoNIDRA™ en forest therapy volg je jouw kompas.

Cadeau van ons

Je kunt een welkomstcadeau van ons in je brievenbus verwachten! Dit pakketje gaat je helpen om een moment voor jezelf te nemen en jouw eigen rituelen te creëren. Rustpunten in drukke dagen die bijdragen aan houvast, balans en bewustwording. Voeding voor transformatie in je dagelijks leven. Laat je verrassen...

1:1 sessies

Wil je onderweg toch graag een stuk samen lopen, delen of verdiepen? Dan is er de optie om te kiezen voor individuele sessies. Tijdens deze sessies dompelen we onszelf onder in de natuur en kun je dieper zakken in de verbinding met jezelf en het proces dat bij jou speelt. Een cadeau voor jezelf.

Ben jij klaar voor…


Prijs voor dit programma: € 597

Dit is inclusief:

  • Een half jaar programma in jouw online Wild Sanctuary.
  • Een heel jaar toegang tot de online omgeving en uitnodigingen.
  • In iedere sanctuary een online EcoNIDRA™ sessie.
  • Een welkomstcadeau van ons dat je per post ontvangt.
  • De mogelijkheid voor aanvullende 1:1 sessies in de natuur.
  • Prijs is inclusief BTW

Voor alle informatie en aanmelding, ga naar:
www.wildsanctuary.nl

Vragen? 
Mail: info@wildsanctuary.nl